Color Run 2015

Vi lyckades hamna på Color Runs facebooksida haha.
I lördags sprang jag och mina kompisar Color Run. Det går i princip ut på att bli så dränkt i färg som möjligt. Loppet är 5 km och vid varje km kastar de färg på en. Vid tantolunden där allt var, fanns också en stor scen med bildskärmar där det spelades musik och var som en konsert typ där alla stod och hoppa. Varje kvart kastade alla sin färg (som man fick med i startpaketet) och det var så fint. Vi kämpade med att få så mycket färg på oss som möjligt och jag lyckades svälja en massa färg också när jag blev dränkt av färg i ansiktet. Loppet gick bra och kändes jättekort, det var det vid scenen som var det roligaste. Roligt var det också att åka hem då alla på centralen stirrade och flera kom fram. Stelt var dock att gå sista biten hem själv haha. Var iallafall sjukt kul dag! Jag lyckades få ut färgen i håret efter, men flera av mina kompisar har grönt hår just nu, hahahaha.
 
På kvällen var det ESC och då var jag hos Ebba och kollade och det var så kul att vi vann igen. Dock tyckte jag att Belgien var bäst och vi röstade flera gånger haha.
 
//Agnes

Kristihimmelsfärd

Under kristihimmelfärdshelgen åkte vi upp till landet. Första natten sov jag hos Elise och sedan följde hon med till landet. Det var väldigt kallt däruppe tyvärr haha. Jag fotade massa porträttbilder till en fotouppgift till mitt individuella val på Elise och vissa bilder är jag jättenöjd med och Elise är så snygg också! Men hade en jättebra långhelg iallafall, var skönt att komma bort ifrån skolan och all stress. :)
 
/Agnes

Senaste Tiden

 
Var väldigt länge sedan jag bloggade om min vardag så här kommer ett litet inlägg om vad jag gjort senaste tiden.
Har gått i skolan och pluggat, jobbat och hängt med vänner basically, haha. Var på dramaten en kväll och såg teater med mamma. Varit på kungsan och kollat på körsbärsträden flera gånger. Sedan var det valborg också. Vi tjejer i klassen startade ett evenemang på facebook och bjöd in 500 pers till ett ställe. Det kom såklart inte 500, men under en tidpunkt var det jättemycket folk faktiskt! Bland annat polisen kom och hälsade på, men de var hur trevliga som helst, vi tog bild och allt. Träffade många roliga människor och det var väldigt mysigt. Idag efter skolan åkte jag, Matilda och Hanna till Täby Centrum. Väldigt random men det var jättekul och jag shoppa rätt mycket. Det var väldigt stort men väldigt fint och många bra affärer. Förresten kom vi inte in på Maggio igår, för kön var helt sjuk så vi gick från kön efter en och en halv timme kanske, för vi skulle inte ha kommit in. Det sög, men vi fikade istället, så det blev ändå en lyckad kväll.
 
//Agnes