Klippning

 Före & Efter
 
Till något som jag känner mig tryggare med och det är håret, ville bli frisör jätte länge förrut och make up artist och göra naglar, jobba med allt i ett. Hahah det var det jag ville satsa på, men tror inte jag kommer ha det som yrke sen, men älskar ändå att hålla på med det!  Är smink, hår och nagelberoende om man nu kan bli det haha..men tycker det är kul och framför allt om det gör så att man får bättre självförtroende! Jag man ska göra hur man vill och det man trivs bäst i! Haha men iaf blev väldigt nöjd med klippningen, ser kortare ut nu på efterbilden irl tycker jag, framför allt framifrån men jag var lite trött på att ha jätte långt, var till midjan innan och hon klippte väl 1-2dm. :)
 
//Elise

Ögonbryn...

Haha okej här kommer ett litet tips kan man väl säga. Vill bara förvarna att jag inte alls kan det här. Men fick ett tips att man kan ta hårspray på fingret och ta det på ögonbrynen om man vill att dom ska hålla formen hela dagen. Så fick jag en liten idé och vilket jag själv tyckte var riktigt bra och funkade. Att ta och göra rent en mascara borste noggrant sen spraya på borsten och applicera det på ögonbrynen sen, bara ett litet tips.
   Men jag kanske själv inte borde säga något om ögonbryn då mina inte är perfekta haha men ska faktiskt testa göra dom på salong nästa vecka, haha shit låter typ läskigt tycker jag men hoppas det blir bra! Kan ju säga sen vad jag tyckte, om det blev bra eller inte. Ögonbryn är riktigt knepigt att få helt perfekta tycker jag..
 
//Elise

Can you find me?

Hej!
Har precis sovit hos mamma, vet inte hur länge, men kollade på filmen "Du gör mig galen" och somnade. Är så himla trött och sliten! Varit en sjuk vecka med så himla mycket sen vaknade jag 7 imorse och åkte och tränade och tror jag att jag typ sträckte min vad på träningen i torsdags så har lite ont. Har mycket i skolan nästa vecka men inga konståkningsträningar! Imorgon kl.8 (blir klockan 7 egentligen eftersom man ska ställa om klockan inatt) så har jag träning igen sen äter hela gänget pizza och har flera träningspass och kommer vara tränare några timmar också fram till kl16. Kommer vara så trött, men sen nästa helg hoppas jag att jag kan vila mer. Men iallafall blandade känslor med att säsongen är slut med skönt med mer tid till annat nu. 
   Hahah ja jag har ju slutat tävla nu men hittade den här bilden från en tävlig för nåt år sedan på internet. Glad och stolt på första plats hahah... Tänkte att det kanske kunde vara kul för kanske Agnes att se eftersom jag har pratat om tävlingar men jag vet inte om hon sett typ en sån här bild haha..
Men nu ska jag nog ge filmen ett till försök nu hej då! ;)
 
 
 
//Elise