Brunch

Imorse vaknade jag kvart över åtta av klockan, det tidigaste jag gått upp nu på lovet. Sen chillade jag och fixade mej och gick till centrum. Där köpte jag saker till smoothie, (vaniljyoghurt, bananer, massa hallon) och mötte upp Matilda, Jennifer, Dilara och Linnea på tåget och så åkte vi till Ida för att ha brunch där. Så då fixade vi i ordning allt, och så kom även Ida! (en annan Ida) :D
Sedan åt vi och allt var jättegott, och jag åt typ hela tiden, haha. Det var jätteroligt och trevligt! Runt halvfyra tog vi tåget hem, och ikväll ska jag bara vara hemma tror jag. Igår var jag på bio med mamma, vi såg Hundraåringen, och den var faktiskt bra och rolig! Men annars har jag varit i stan 3 dagar i rad, haha. :)
Gott va?? Och jordgubbarna var skitgoda haha!
 
//Agnes

Hur jag förvarar mitt smink

Jag har alltid haft problem med hur jag ska förvara allt smink, jag skulle vilja ha antingen en stor låda med utdragsbara lådor (?), eller flera korgar som jag har nu. Men korgar är ett jättebra tips, och jag köpte min på lagerhouse för länge sedan, och sen kan man ha ett vanligt glas till sminkborstarna.
Men såhär ser min lilla sminkhörna ut, haha.
I den här korgen har jag allt smink för anisktet.
I den rosa har jag några av mina ögonskuggor, och i den blåa, alla kajalpennor, dipliners, mascaror, ögonbrynspenna, och alla smågrejor. Men dem här inte dom snyggaste lådorna, haha, så skulle vilja ordna allt på något annat sätt.

 
//Agnes
 

Vart är du?

 
Hej! 
Idag var det ganska kallt, tog en kallare jacka idag för det varmt igår men jag gillar den jackan mycket så det gjorde inte så mycket. Men skulle varit bra med min mössa, den på bilden hade jag förra året sen försvann den, det var min favorit mössa, kom tillbaka tack hahah! Sry för suddig bild men enda bilden på mössan, även om den ser lite konstig ut på bilden haha.
 
 
//Elise