Stockholm i mitt hjärta ♥

 
 
två bilder från idag
 
Dagen spenderades i världens finaste huvudstad med världens finaste Linnea!
Vi gick i affärer, jag köpte en kjol på Zara, (eller rättare sagt bytte, för klänningen jag fick av Adrian passade inte så bra). Är ovan med kjol, men ska försöka använda den mycket i sommar. Kan visa någon bild kanske senare. Fick även ett par jeans av mamma och pappa i födelsedagspresent, men det var tighta jeans, och jag vill ha ljusa boyfriend jeans, så ska byta jeansen också. Så jag provade dessa ovan, på Topshop och shit jag är kär typ. Ska köpa dom imorgon eller någon annan dag! Dock var dom för stora i midjan och jeansen fanns inte i mindre storlek?
Vi köpte även med oss fika och tog tuben (hanna, om du läser detta, hahaha) till Gamla stan. Har alltid gått ut samma utgång från stationen i Gamla stan, men nu tog vi andra utgången och då kom man direkt till vattnet!? Skitfint var det där, det var där jag tog bilden.
Imorgon ska dagen spenderas med min fina farmor! Perfekt. Hoppas det är bra med alla er!
 
//Agnes

My 17th Birthday


Igår fyllde jag år! Dagen började verkligen inte bra, då jag inte kunde sova på natten. Gick och la mej runt ett, var fett taggad på allt, så jag låg och tänkte så mycket och var inte alls trött! Klockan blev två, och runt tre så gick jag ner. Sedan låg jag och läste och tittade youtubevideos i kanske en halvtimme. Men var inte alls trött, och vid halv 6 gick jag ner igen och gjorde te. Men efter det somnade jag, och blev väckt av sång och presenter vid halv åtta. Fick så himla fina presenter, är verkligen så tacksam! Har världens bästa familj!
Sen efter det somnade jag om till 12. Sedan var jag hemma och fixade, med allt innan tjejerna kom. Jag hade nämligen tjejmiddag för mina fina klassisar. Det var så himla roligt hela kvällen! Dock lite stressigt att vara "värdinna" för så många, men roligt att prova på, haha. Men dom var så hjälpsamma allihopa så det gick jättebra! Fick också jättefina presenter av alla, tack igen! Vi pratade, skrattade, spelade kubb, åt massa osv. Det enda tråkiga var att Bella fick superont i magen, så hon var tvungen att åka hem, och sedan vidare till vårdcentralen! Men allt är lugnt nu, så det var ingen fara. Skönt det iallafall! Tack igen alla som kom och gjorde min födelsedag till den bästa! Och tack för alla fina gratulationer av alla mina vänner, blev så rörd av alla sms! :')
Och sist men inte minst TACK till världens bästa Elise, för inlägget igår och för att du är världens bästa vän och såå fina bilder och så fint att du suttit och fixat med det där collaget!
 
/Agnes

Abborroz

Den abborren hade ätit en liten fisk, haha
Asså titta den fågeln som har vingarna uppe, han/hon ser typ ut som Jesus eller nått?? ?
Bilder från förra helgen, då jag och mina käre bror tog upp nät, som vi dagen innan la i typ storm, jag rodde och fick så himla mycket skäll :)
Dagen efter tog vi upp näten, (vi la två), första fick vi inget, men i andra så fick vi 8 abborrar. (hahaa, min rubrik)
Att rensa fisk är verkligen inget för mej, så jag agerade istället fotograf, och jag måste säga att jag är jäävligt nöjd med bilderna på fåglarna. Använde mitt teleobjekt, det är verkligen grymt! När man rensar fisk kommer det genast en massa fiskmåsar! Älskar även den allra första bilden, med stövlarna.
 
Igår fyllde jag 17 år och hade en supergrym dag! Kommer ett inlägg senare idag med massa bilder från igår! :)
 
/Agnes