Iphone 6

 
Hej!
Tappade min Samsung s4 förut så det gick sönder och sedan dess har jag haft min gamla samsung som började bli väldig dålig. Så i veckan hoppade jag över till andra sidan, från samsung till iphone, fick nämligen en iphone 6! Är så nöjd, tycker alla apple produkter är så snygga. Kanske inte alltid bäst men iaf snyggast, och än så länge är telefonen verkligen jättebra så är nöjd. Om ni ska köpa ny mobil så rekommenderar jag den verkligen! Hittade ett så snyggt guldigt skal från Marc by Marc Jacobs som jag funderar på också.., får se om jag köper det sen. 
 
Annars så igår åt jag på restaurang with maa friends och sov i radhuset och så när jag vaknade hade Joline köpt wienerbröd till frukost, vardagslyx på hög nivå! Känns som att vi fikar och äta ute jämt, stammis på fiken nu haha. Hade spontat spelkväll hos mig förra helgen och får se om det kanske blir festligheter nu till helgen. Blev ganska mycket text nu..men ska gå nu, ha en trevlig helg! 
 
//Elise

Favoriter/Everyday makeup

Är så glad att jag köpte detta contourkit. Det är vekligen grymt för färgerna är väldigt pigmenterade men även lätta att blanda ut. Haha den har blivit typ smutsig för att jag hela tiden använder den. Rekommenderar verkligen denna.
Denna ögonprimer använder jag alltid innan ögonskugga. Den är vit vilket gör att färgerna syns bättre och får dem att stanna kvar hela dagen/natten. Finns att köpa på Face Stockholm. Vet inte hur många affärer de har, men jag köpte iallafall min på biblioteksgatan. Kostade runt 250 men den kommer hålla i flera år.
Mina ögonskuggor från makeup forever. Använder någon färg nästan varje dag. Superpigmenterade och fina!!
Världens bästa foundation. Jättetunn samtidigt som den täcker jättebra. Den till och med luktar jättegott. Ska ni någonsin köpa en riktigt lyxig foundation så rekommenderar jag verkligen denna. Min är nästan helt slut nu, funderar starkt på att köpa en ny, men den ligger runt 600 så den är dyr..
Fick denna mascara av Elise i julklapp!! Fast fick den inte förrns i påsk ahhaha. Blev iallafall hur glad som helst och den är grym!! Fransarna blir superlånga och separerade. Tack igen Elise!
Vill ni ha en mer budgetmascara är denna verkligen att rekommendera. Den är också jättebra för att vara så billig, har använt mer än fyra flaskor av denna sort. Finns även en vattenfast variant som jag ibland använder på jobbet. Den är verkligen vattenfast haha, den är faktiskt för vattenfast för det är omöjligt att tvätta bort den. Den sitter kvar i runt tre dagar fast man tvättar med makeupborttagning flera gånger.
 
Är ni ute efter att köpa smink så kan jag verkligen rekommendera dessa ovan, allt är jättebra. Ni får gärna fråga om ni har några frågor om smink eller om ni vill att jag ska visa mer budgetsmink i något inlägg, haha eller om ni vill att jag ska tipsa om något annat :)
 
//Agnes

Make up

 
Hej!
Lite smink som jag mestadels köpt när jag rest nu och shoppat. Favoriterna är blushen från Nars och båda foundationen som jag blandar.  Sen ser ni de 5 borstarna från real technique jag gillar mest, min absoluta favorit nu är stippling brushen som är den rosa som jag har till bland annat foundation. Av de som är orange gillar jag de flesta och har de ofta till annat än vad som står på de att man ska ha de till. Men den som jag nog tycker är lite sämre är den som heter foundation brush, tycker den är lite för hårt och platt. Men rekommenderar verkligen borstarna, så mjuka och sköna! 
 
//Elise