Sommar

 
Hej!
Inte skrivit på väldigt länge, hänt massor och haft en riktigt bra start på sommarlovet! Träffat olivia och haft så kul med henne, så bra att hon bor hemma på sommaren! Firat midsommar med Salwa och Joline och sen har vi också festat. Några kompisar har fyllt 18, och inte minst Agnes, min nu myndiga bästis. Så grattis igen babe! ♥ Hade filmkväll nu i helgen och badat i havet två gånger. Har också börjat se oitnb (orange is the new black) vilket är riktigt bra, ska forsätta se nu, adios! 
 
//Elise

18 ÅR

Igår den 27e Juni fyllde jag 18 år. Det känns helt sjukt att vara 18 år nu, både läskigt och sjukt kul. Dagen började runt 9 då jag vaknade av sång och massa fina presenter! Sedan åt jag frukost och duschade innan jag & mamma åkte och handlade. Efter lunch kom farmor förbi med presenter och vi fikade. Klockan sex kom mina kompisar och vi drack drinkar och åt middag. Jag sprang mest runt och fixade allting, det är väldigt stressigt att vara värdinna för så många personer. Men det var iallafall jätteroligt och fick så fina presenter. Vid tiotiden satt vi som skulle ut på tåget mot nattklubben Colosseum. Första utgången för mig och det var sjukt roligt, vi snacka med flera sköna människor och dansade och sjöng jättemycket. Klockan halv fyra klev jag och Ida av nattbussen till solsken(haha?). Hon skulle jobba idag, så hon skulle ta tjugo i sex bussen hem, så vi gick hem och åt tårta och drack te och spelade kort. Klockan sex fick jag äntligen sova och sov till tolv. Idag åkte jag, Anna & Felicia till stranden och låg och sola och bara snackade i flera timmar vilket var så skönt. I veckan är det jobb som gäller. Vill tacka alla som var med och gjorde min artonårsdag grym! :)
(when u see it)
 
//Agnes

6 Juni

 
Igår var det Sveriges nationaldag och jag var med mina kompisar i Albins stuga. Först var det dåligt väder sen blev det fint! Tog en bild från deras insta också hehe, men älskar den första bilden så fint. Var väldigt mysigt iallafall! Nu har jag bara 1 prov och en inlämning kvar och sen får vi sommarlov!! 
 
//Elise