Long time no see

Min bloggning har verkligen inte varit okej de senaste veckorna(?) Har helt enkelt inte haft någon lust.. Vi ska vara glada att Elise är så grym verkligen iallafall! Fast jag och Elise bestämde oss att skapa denna blogg mest för oss själva, för att ha kvar som ett minne av allt vi gjort osv, fast det är ju superroligt att andra läser också! Jag har haft fullt upp med skola, livet, plugg, varit på landstället, hängt med kompisar osv osv. Har även varit sjuk i över två veckor, fortfarande fett förkyld, så jäkla segt och jobbigt. Tänkte bara kika in och säga hej väldigt snabbt, innan jag ska sätta mej och plugga nu igen.. Bilden togs idag av Hanna, när vi hade individuella, jag går foto och det är faktiskt kul! :) hoppas det är bra med alla.
 
//Agnes

Revlon

 
Om prick 1 v fyller jag 17! Hade typ glömt det så blev chockad när kompisarna sa det haha. Känns lite konstigt för typ alla kompisar har fyllt 17 redan och vissa är äldre också så tänker inte på att jag bara är 16, och känner mig äldre haha. 16 låter så himla litet tycker jag och känner mig ju som sagt äldre haha...
 
Testade ett läppglans från Revlon som jag nästan aldrig har men ska nog börja ha det, jag har det på bilderna, gillar det!
 
//Elise

Klippning

Hej!
Igår agerade jag frisör i köket, tycker verkligen det är kul att klippa hår har jag märkt! Klippte Jeanette och Hanna sen ville Hannas kompis också få håret lite lockigt så då fick hon det, det är före & efter bilden.  Klippte av det slitna och tunnade ur håret på Hanna och Jenatte ville ha lite kortare och uppklippt. Jag skulle själv vilja klippa mitt snart för det är så långt nu! Ska nog boka tid hos friösren nu snart :)
 
//Elise