-

På söndagskvällen gick jag och Elise på en promenad och bestämde oss sedan för att gå till havet. Det var ganska kallt men det gjorde ingenting, för att asså det är så fint där! Vi tog suuuupermånga bilder, så nu kommer en maaassa bilder! Älskar de här bilderna, ljuset är så fint, och ja, titta själva. Bilderna när jag är på fyren har Elise tagit (nähä?), men så ge henne credit för de fina bilderna, så grym fotograf! Hon har även tagit några av dem andra, vi turades liksom om med kamerorna! :)
Elise är fett smidig och klättra upp på fyrtaket, och sen har vi ju mej...
snapchatar
 
// Agnes

Sunny sunday

 
 
Idag tog påsklovet slut för mig, hade bara två matte lektioner så började typ halv 10 och slutade kanske typ 11 och drog till donken efter lunchen haha.
   Vilket underbart väder det har varit på lovet, perfect! Tränade igår också, intervaller & lite styrka och vi var på springbarnorna i typ 3 h, men tränade inte konstant, men brände mig på solen men hade faktiskt lite solskyddsfaktor i ansiktet så klarade mig där. Så riktigt soligt igår, soligt nästan hela lovet. Underbart att det snart är sommar känns det som!
 
//Elise

Nynäshamn

 
Bilder från igår. Åkte till Nynäshamn med Felicia och Hanna. Har aldrig varit där på våren/sommaren, men det var hur mysigt som helst. Jättemycket folk och flera fullsatta uteserveringar typ. Vi köpte iallafall glass och satte oss på en brygga i solen. Vi skrattade jättemycket som vanligt och bara chillade i solen. Såå glad att jag lärt känna Hanna! Felicia kände ju redan henne och jag och Felicia är jättebra kompisar sedan länge, och vi tre har verkligen jättekul ihop!
 
Idag har jag legat och solat och läst hela eftermiddagen och så kom även farmor och hälsade på, så det var jättemysigt! Nu håller vi på och grilla här hemma, så det blir nog middag snart! Sjukt varmt idag.
 
//Agnes