Miniatyr

 
Mamma hade gjort små (!) bakelser av lera och tyckte de var så söta så fotade dem. Ska in till stan och se pappa på maraton, önskar honom lycka till haha! Ska alltså in till stan och ska nog träffa Agge också, yeyy! Hejdå!
 
//Elise

Framme

 
Framme hos mamma nu. Hade inte några linser så gick och köpte linser direkt, hade de här ballerina som är mammas och shit dom var inte sköna. Haha en synonym på de här skorna skulle kunna vara smärta. Men tycker de är snygga fast dyra. Så om ni har tåliga fötter så är det absolut något för er haha ;)
 
//Elise

Miley Cyrus ikväll!!

1. Hannis och jag 2. Ida och jag, hannis och idis 3. Tröjan och shortsen jag köpte 4. Det vi hade till bion.
 
Hej! Idag är det fredag, och jag är ledig från skolan, woopp woppp. Var det även igår, så jag har ett typ minilov på fyra dagar. Jag har fullt upp! Igår vaknade jag rätt tidigt (11), och åkte med mamma och pappa till Farsta, där vi åt på Kina restaurang och shoppade lite. Sedan hem, hann vara hemma i cirka 20 minuter innan jag tog tåget mot stan. De håller på och bygger i Årstaberg och Centralen, så pendeln går inte ända in, utan man måste byta till tunnelbana i Farsta. SÅ segt att detta händer nu när jag ska åka in till stan varje dag de närmsta dagarna. Men jag åkte iallafall med Hanna och Ida till stan. Vi åt på tacobar och sen såg vi Bad Neighbours på bio. Filmen var väl inte den bästa jag sett, men den var ändå rolig att se, hahaha. Iallafall en asrolig och mysig kväll med mina fina.
 
Idag ska jag se Miley freakin' Cyrus på globen! Så taggad! Och så otroligt glad att vi har sittplatser så vi slipper köa och sen bli ihjälklämda. Det ska iallafall bli så sjukt kul/helt galet, sitter och lyssnar på henne just nu. Ska gå med Julia, Linnea och Felicia, så det blir gamla gänget ikväll! :D Dock regnar det asmkt, men men, bara ta på regnjackan. Men nu ska jag fixa mej, och sen försöka plugga, har plötsligt jättemkt uppgifter att göra i skolan... Men måste gå, puss puss 
 
/Agnes