Upp till toppen

 
Sprang som sagt 1 mil med joline igår (hon fotade alla bilder!) Blev själv chockad för hade inte alls planerat det och tänkte det mer som ett skämt när vi pratade om det. För vi skulle vänta på Salwa så därför sprang vi då. Vi sprang till där vi jobbade, det är 5 km dit, jag cyklade dit nästan varje dag när jag jobbade. Sen där finns det ett berg som man kan gå upp till toppen av då joggade vi upp i toppen och gick sista biten till toppen. Shit vilket utsikt! De första bilderna är från högst punkten och det var så fint! Älskar bilderna fast det var med Jolines mobil. Sen sprang vi hem och Salwa kom! :D
 
//Elise
 

Myskväll

 
Hej!
Igår var det ju lyskväll, förra året var jättemysigt då vi alla var på landstället, men igår var också mysigt då Salwa och Joline sov hos mig! :D Jag och Joline sprang först, kommer mer bilder, sen lagade jag mat typ vid 10 och sen satt vi vid vattnet ett tag. Tyvärr var det typ inte några ljuslyktor alls i vattnet. Men iaf vi satt där och åt choklad gick in såg film och alla somnade, inte ens halvvägs in i filmen så sov alla tungt hahah. De 2 översta bilderna är från en annan kväll när de var här för inte så länge sedan. Lyssnade mycket på All about the bass då som jag också lyssnar på nu haha . Men ska läsa bok nu hej då! 
 
 
//Elise
 

Jobb

Jag har fått jobb! Fick det för några veckor sedan, jag jobbar som simskoleassistent. :D
Jag jobbar alltså som assistenten som finns i vattnet och simmar runt och ger feedback och kanske håller i huvudet eller håller i ryggen osv, för att hjälpa barnen när de simmar. Sedan är det en ledare som håller i själva lektionen. Det är faktiskt jätteroligt! Igår jobbade jag, och var även på utbildning hela dagen. Idag var den enda riktiga sovmorgonen jag har, men ställde klockan på 11.35, så jag inte sov bort precis heela dagen. Men då fick jag reda på att någon behöver jobba idag, så jag ska jobba även hela eftermiddagen ända till åtta.
Skolan har även dragit igång, och det känns bra, förutom vårat schema.... Börjar 8 varenda dag förutom måndagar. Hoppas ni alla mår bra.
 
//Agnes