Vardagssmink

Hej! :D Elise skrev för några inlägg sedan, om det smink hon använder varje dag. Jag tänkte göra samma sak, för jag fotade faktiskt lite smink för flera veckor sedan.
 
     Jag sminkar mej varje dag i skolan, och går helst inte utan smink om jag ska träffa folk. Fast det är ingen katastrof ifall jag inte skulle ha smink någon gång, men känner mej mycket mer bekväm i det! Att gå utan ögonsmink skulle dock inte spela så stor roll, det är ansiktssmink jag inte vill vara utan, alltså foundation, concealer och puder.
 
Det här är alltså vad jag brukar ha vardagligen:
Yves saint laurent Foundation
Fit Me Concealer (börjar ta slut, haha)

Clump Defy - Max Factor Mascara och ögonbrynspenna från H&M.
Jag måste bara visa dessa ögonskuggor från H&M! Köpta för flera år sedan, och räcker fortfarande, har inte ens använt hälften! Dom är mina favoritögonskuggor nästan, skitsnygga färger och aspigmenterade och kommer aldrig ta slut! Det roliga är att dom kostade bara typ 39 kr. De går tyvärr inte att köpa längre, de borde börja sälja igen, jag skulle köpt en i varje färg!
 
+ Puder och ibland dipliner, kajal osv, fotade bara några saker. :)
 
// Agnes

Halloween inspo

 
 
 
 
 
 
Hade lite tråkigt igår och lyckades övertala Hanna (min syster) att bli sminkad. Blev en halloween ispirerad. Vampyr även fast den trenden kanske mer har varit...
Den vita krämen var väldigt svår att få jämn och den var inte alls bra. Men det var kul att göra nåt lite annorlunda.
 
 
Elise
 

Wake up make-up VS fit me anti-shine

Jag har haft fit me foundation stick från maybelline ett tag nu. Färgen 120 vanille. Jag tycker den var ganska bra. Den har en puderkärna som ska ge anti-shine effekt och det tyckte jag den gjorde. Men den tog slut ganska snabbt och jag tror jag blev lite torr av den. Nu har jag köpt IsaDoras Wake up  make up som jag tycker är snäppet vassare. SPF 20 (lite onödigt nu på hösten kanske) färgen 02 sand. Jag tycker att den är bättre, men har bara haft den några dagar.
 
 
 
Köpte även en concealer eftersom min förra tagit slut.
 
 
Elise