Shawn Mendes

För några månader sedan berättade Linnea (hon på andra bilden) om en kille som hette Shawn Mendes och visade mig några låtar. Jag började lyssna lite på honom då. Han är en artist från Canada, kändaste låten är "life of the party". En dag fick vi reda på att han skulle komma till Sverige och spela på Debaser Strand. Biljetterna skulle släppas 09.00 på en fredag då det var skola. Som tur börjar jag 10 varje fredag så jag hann köpa. Jag lyckades få tag på tre biljetter och genomförde köpet på seriöst under en minut, jag var fett nöjd med min insats ;)
I måndags var det dags, så vi åkte till stan och åt på donken innan vi åkte till Debaser (det är typ en liten nattklubb på hornstull haha). Precis när vi kom fram kom hans bil och han klev ut så vi såg honom. Linnea och Ida ville till 100% stå och köa i två timmar innan, så jag var tvungen att stå med... Det regnade och var iskallt. Tillslut kom vi in och stod och väntade ytterligare någon timme innan han kom ut. Shit vad alla skrek haha. Men shit vad grym han var på att sjunga. Det bästa var när han sjöng en bit utan mikrofonen, då blev det så personligt. Så snygg också haha. Dock var det kaos och han fick avbryta mitt under för att det var kaos i publiken. Minst tre, fyra tjejer svimmade osv. Han var iallafall grym!
Efteråt träffade vi på Tobias från förra årets paradise hotel. Trots att jag inte såg det, kände jag igen honom och vi kramades och tog bild och stod och snacka i typ 5 minuter, haha, han var jättetrevlig! 
 
Under torsdagsnatten vaknade jag och hade feber, var hur hängig som helst i torsdags, men har piggnat på mig nu under fredagen och idag. Ska dock inte jobba imorgon för är inte helt frisk. Så mitt lov slutade väldigt segt, men sånt är livet :) LÅNGT inlägg, haha, men skönt att skriva av sig.
 
//Agnes