Shawn Mendes

För några månader sedan berättade Linnea (hon på andra bilden) om en kille som hette Shawn Mendes och visade mig några låtar. Jag började lyssna lite på honom då. Han är en artist från Canada, kändaste låten är "life of the party". En dag fick vi reda på att han skulle komma till Sverige och spela på Debaser Strand. Biljetterna skulle släppas 09.00 på en fredag då det var skola. Som tur börjar jag 10 varje fredag så jag hann köpa. Jag lyckades få tag på tre biljetter och genomförde köpet på seriöst under en minut, jag var fett nöjd med min insats ;)
I måndags var det dags, så vi åkte till stan och åt på donken innan vi åkte till Debaser (det är typ en liten nattklubb på hornstull haha). Precis när vi kom fram kom hans bil och han klev ut så vi såg honom. Linnea och Ida ville till 100% stå och köa i två timmar innan, så jag var tvungen att stå med... Det regnade och var iskallt. Tillslut kom vi in och stod och väntade ytterligare någon timme innan han kom ut. Shit vad alla skrek haha. Men shit vad grym han var på att sjunga. Det bästa var när han sjöng en bit utan mikrofonen, då blev det så personligt. Så snygg också haha. Dock var det kaos och han fick avbryta mitt under för att det var kaos i publiken. Minst tre, fyra tjejer svimmade osv. Han var iallafall grym!
Efteråt träffade vi på Tobias från förra årets paradise hotel. Trots att jag inte såg det, kände jag igen honom och vi kramades och tog bild och stod och snacka i typ 5 minuter, haha, han var jättetrevlig! 
 
Under torsdagsnatten vaknade jag och hade feber, var hur hängig som helst i torsdags, men har piggnat på mig nu under fredagen och idag. Ska dock inte jobba imorgon för är inte helt frisk. Så mitt lov slutade väldigt segt, men sånt är livet :) LÅNGT inlägg, haha, men skönt att skriva av sig.
 
//Agnes

Busy Busy

 
Hej!
 
Haha vet inte vart jag ska börja, har aldrig någonsin haft så här mycket på schemat. Har knappt hunnit andas på några veckor och kommer inte hinna det på någon månad nu heller. Kan iallafall börja kort berätta om när en spanjor bodde här en vecka och vad vi gjorde.
 
Först fick alla sina spanjorer och sen gjorde vi jättemånga massa aktiviteter varje dag som bakade de choklabollar, spelade pingis, kollade på skräckfilm, tränade, åt tacos hos mig (16 pers haha alla fick otroligt nog plats och bilden är därifrån), åkte pulka och grillade ute (det gick dock inte så bra haha), bowlade, åkte skridskor på havet vilket typ var roligast för tror aldrig jag åkt på havet och vi åkte över till andra sidan och sen gjorde vi småsaker men det var väl typ det. 
 
Imorgon så åker jag till Thailand och jag har bara börjat packat och kommer inte hinna mer nu för nu ska jag fixa mig efter att vi haft idott på skolan så ska vi in och se bio ikväll, taggad! Kommer antagligen inte blogga om det inte finns bra internet i Thailand, vilket jag hoppa det finns på hotellet! Måste skynda vidare nu, ha det bra! 
 
//Elise

Ghost

Idag var det nästsista dagen innan sportlov. Har inte riktigt förstått det, så är knappt taggad? haha, sjukt men är så djupt inne i en slags pluggavarjedag period att jag inte riktigt kan förstå att jag ska få ledigt i en vecka. Har iallafall fullt upp nästan hela lovet med roligheter så det blir nice.
Idag när jag kom hem efter skolan så började jag genast med en fotouppgift jag har. Efter ca 130 bilder lekte jag runt med kameran, dessa bilder ovan tog jag i mörker med en extern blixt så slutartiden blev längre och jag blev genomskinlig, kolla mina armar haha?
Just nu är killen från spanien hos Elise haha, så sjukt roligt! Har dock inte hört allför mycket, är så nyfiken på hur det går! Hoppas det är bra med er.
 
//Agnes