Reunited

Hej! Jag kom till Elise igår och ska stanna tills lördag. Idag var vi på stan och shoppa rätt mycket och imorgon får vi se vad som händer. Vi fota en massa imorse så här kommer jättemånga bilder. Jag gav bla Elise ett chanelnagellack som sen födelsedagspresent, haha, yes vi är sminknördar och det är något speciellt med chanel...
 
 
//Agnes och Elise

Take me back

Det har blivit så himla kallt ute de senaste dagarna.. Jag kommer ihåg i somras när det var den varmaste sommaren på länge. Början av sommaren var superkall, men sen helt plötsligt slog värmen till och varade i cirka tre veckor. Jag kom ihåg när jag sov i Elise stuga i somras och vaknade och öppnade dörren och det var som att kliva rakt in i en vägg, det var så stört varmt. Jag klagade rätt mycket i slutet av sommaren och längtade efter kylan, men nu när jag ser dessa bilder så saknar jag sommaren så mycket. Bilderna tog jag från en kvällspromenad när det var sådär stört varmt.
 
/Agnes

Sår

 
 
Hahah ja testade ju som sagt att göra ett sår för första gången. Tänkte ett infekterat sår, tog bara vad jag hittade hemma och försökte få det lite fult och äckligt. Gick väl hyfsat för att vara första gången, men ser kanske inte super realistiskt ut, skulle viljat sytt lite i det också men det får bli nästa gång. Testade också som ni ser att ha knut till men tyckte inte det var lika bra men man ser såret bättre på de bilderna, och man ser det lilla sminket jag hade under ögonen bättre där haha. Hade kommit hem från träningen därför hade jag Craft tröja, det skulle jag ju inte haft annars till halloween om man inte skulle vilja vara en träningszombie kanske ;)
 
//Elise