Similan islands

 
Hej!
Här är massa bilder från när vi åkte till en ö i Thailand. Sanden var korallsand och så himla mjuk, underbart len och sval, inte alls lika varm som vanliga sandstranden. Var så himla fint och färgen på vattnet var magisk. Vi åkte också och snorklade mitt ute i havet, då såg jag en jättestor sköldpadda så himla nära mig! Vissa såg också en liten haj men jag såg inte den. Vi gick i djungeln här, men såg som tur var inget läskigt djur haha. Vi gick också genom djungeln upp till toppen av berget. Var så fin utsikt! Om ni åker till Thailand så åk på utflykter till öar och snorkla! 
 
//Elise

Valencia

 
 
Hej! Ja vart ska jag börja. Hade som sagt en spanjor som bodde här en vecka förut. Sen några dagar efter han åkt hem åkte jag till Thailand, sedan 4 dagar efter jag kommit hem från Thailand så åkte jag till Spanjen med mina kompisar, och jag bodde hos spanjoren i Valencia. Jag kom hem från Spanien i torsdags natt.
 
Hade väldigt kul i spanien, kom dit och åkte direkt till deras skola där och alla som gick där stirrade jämt för att vi såg så annorlunda ut med blåa ögon och vissa med blont hår, alltså verkligen stirrade som om vi var från en annan planet. Sen gick vi ut på en klubb och dansade till 4 på morgonen. Dagen efter åt vi förrätt (räkor m.m) och sen paella till lunch med kaninöron, åt dock bara kyckligen och inte kaninen haha. Sen har vi varit på ett akvarium och sett delfinshow, varit på en av Europas största marknader, åkt båt i en flod, haft en presentation m.m. Åt ute varje dag, favoristället var Mel's, så gott och såå goda milkshakes. Aldrig ätit så mycket hamburare någonsin som under den här veckan haha. Så glad att jag fick möjligheten att åka! 
 
Tyvärr så förvann min resväska nu när vi åkte hem, och 4 andra väskor, och de har inte kommit än men hoppas de kommer snart. Men sen hörde jag om flygolyckan precis efter vi landat. Den var så himla obehaglig och så lik situationen vi var i, en liten klass på väg hem från Spanien, och allt (!) var så läskigt likt. Då känns det som att en väska är väldigt meningslöst om man tänker på olyckan. Tänker på alla drabbade och familjerna!   
 
//Elise
 
 

Where Are Ü Now

Hej!
Idag gick jag i skolan som vanligt och sedan har jag försökt plugga men har verkligen inte kunnat koncentrera mig överhuvudtaget för att jag har så mycket tankar i huvudet, haha. Bland annat flygplanskraschen i franska alperna. Har så mycket ångest över hela händelsen och läser aftonbladet två, tre gånger i timmen pga det. Jag är själv sjukt flygrädd så därför måste jag såklart veta allt. Asså det som de 150 passagerarna var med om är verkligen min värsta mardröm. Att plötsligt bara sjunka i höjd och inte veta vad som händer. Dock verkar passagerarna inte riktigt förstått förrns kort innan att de var påväg att störta. Och att piloten gjorde det med flit, alltså tog självmord!! För det första är det inte självmord utan MORD på alla oskyldiga passagerare. Fyfan asså. Tänker också på den andra piloten som inte kom in och stod och banka utanför, asså kan inte ens tänka mig hans panik, får så mycket ångest. Att det var gymnasieelever och spädbarn är också så hemskt. Alla tankar går till de anhöriga. Elise har också nyss kommit hem från Spanien och landat säkert så det är skönt iallafall! Jaja, sorry för depp men behövde bara skriva av mig.
 
Imorgon är det iallafall fredag! Sedan bara en vecka kvar till lov. Har lyssnat sönder (bokstavligt lyssnat sönder, haha säkert lyssnat 100 ggr) Skrillex och Diplos nya låt med Justin Bieber, Where Are Ü Now, ni måste lyssna, dock måste ni ha bra bas ;)
Bild från Lanzarote! Hatar att jag är flygrädd för jag älskar att resa. Ni som inte är flygrädda förstår nog inte hur jag känner haha. Jag vet att det är typ större sannolikhet att dö av en kokosnöt i huvudet än att dö under en flygning men tyvärr hjälper ingen sån statistik mej. :(
 
/Agnes