Agnes här!

Hallå hallå, som sagt så är denna blogg helt nystartad, och det här är första inlägget som jag skriver helt själv! :) Tänkte bara berätta lite mer om mej själv!
Jag heter somsagt Agnes dåra, och bor lite utanför Stockholm! Elise är min bästa vän, men hon bor uppe i Hälsingland, så det är flera timmar emellan oss, men vi ses ändå rätt ofta, mest på somrarna, då vi har en sommarstuga på samma ställe, uppe i Hälsingland! Så tex i somras träffades vi supermycket då vi sov i samma stuga och var hela dagarna! Men annars brukar vi hälsa på varandra då och då, eller träffas i Stockholm och shoppa och fika och sånt! :)
     Vi är 16 år somsagt och har nyss börjat gymnasiet vilket känns helt sjukt! Det blev en massa krångel för min del först, fick byta klass, men nu har allt löst sej, och jag hoppas att det blir bra! Jag började på Sam-sam linjen, men har nu bytt till Samhälle-media och kommunikations inriktningen och Elise går naturlinjen.
     Jag har haft två bloggar innan, men har inte bloggat på över ett år nu, så det känns väldigt roligt att börja om på en helt ny blogg. Har nyligen fått en systemkamera också, så att jag kan lägga upp bra bilder förhoppningsvis!
Den här bloggen kommer nog inte bli uppdaterad flera gånger om dagen, utan mer några gånger ibland, och då försöker vi skriva ordentliga inlägg om sånt vi tror är roligt att läsa om. Ibland kanske det kommer flera inlägg om dagen, och ibland kanske några inlägg i veckan! Vi får se. Men nu ska jag gå, ha det bra, så hörs vi! :D
                                                                                                                                       // Agnes
 

Kommentera här: